Trots en dankbaar! Dat is wat ze zijn met de selectie van Carteam Uithoorn door een vakjury als een van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd.

 

Rob Catsman is vanzelfsprekend meer dan blij met de erkenning: ‘Wij zijn heel trots en blij dat wij tot de 10 halve finalisten behoren. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze top 10 notering!’

De mensen maken het verschil
Het “geheim” van Uithoorn zit ‘m de mensen:  goed geschoolde, gemotiveerde en gezonde collega’s die stuk voor stuk het heel leuk vinden om de verwachting van u als klanten te overtreffen.

Zorgen voor complete mobiliteit
Carteam Uithoorn is een mobiliteitsoplosser, dat noemen wij ‘Always on mobility’. Dat houdt in dat u niet alleen bij ons terecht kan voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personenwagen en/of bedrijfswagen maar ook het onderhoud, helpen met leasing, financiering of verzekering. En gaat het een keertje mis… dan herstellen we ook de schade!