Grote beurt Daewoo

Daewoo grote beurt of onderhoud. Al het onderhoud voor uw Daewoo

Specialisten in grote beurten voor Daewoo.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in grote beurten en andere onderhoudsbeurten van Daewoo. Wij beschikken hiervoor over de specifieke Daewoo kennis en hebben nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Daewoo.

Daewoo grote beurt en onderhoud door Carteam.

Met onze jarenlange ervaring in met het uitvoeren van grote beurten van Daewoo en de meest moderne informatiesystemen kunnen de Carteam bedrijven al het onderhoud van uw Daewoo goed, snel en voordelig uitvoeren.

Wat kost een grote beurt voor mijn Daewoo

De prijs van grote beurt is afhankelijk van het merk, model en motortype. Een eenvoudig voorbeeld: het onderhouden van een 4 cilinder motor is voordeliger dan dat van een 6 cilinder.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de grote beurt van uw Daewoo. Neem daarom voor de juiste prijs voor de grote beurt van uw auto contact op een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Auto onderhoud Alfa Romeo

Daewoo grote beurt? Vind nu uw Carteam vestiging

Vind uw dichtstbijzijnde  Carteam locatie

Veel gestelde vragen over Daewoo onderhoud

Wat gebeurt er bij een grote onderhoudsbeurt aan van uw Daewoo?

Een grote onderhoudsbeurt voor uw Daewoo zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Daewoo blijft rijden. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw Daewoo geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Daewoo en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Daewoo voorgeschreven door de autofabrikant, Daewoo.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere Daewoos kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Daewoo? Dan is uw Daewoo eerder aan grote onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de grote onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw Daewoo in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.
Ja, ook als u maar weinig kilometers met uw Daewoo rijdt, is het verstandig om een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt.

Water bij de olie. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat uw Daewoo start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten met uw Daewoo, dan blijft het water in de olie zitten en vermindert dit de smeercapaciteit van de olie.

Minimaal één keer per jaar olie laten verversen. Daarom is het verstandig minimaal 1x per jaar de olie van uw Daewoo te laten verversen.
Door veroudering slijten ook de rubbers en slangen van uw Daewoo, bij onderhoud controleren wij deze onderdelen.

Als het kan, bijvoorbeeld bij een APK of een grote onderhoudsbeurt, maak dan altijd een afspraak. Voor een aantal kleine werkzaamheden aan uw Daewoo kunt u natuurlijk altijd direct langskomen. Denk hierbij aan:

  • vervangen van een lampje
  • vervangen van ruitenwisserblad
  • lekke band
  • kapotte accu
  • of uitlaat die los hangt

Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand met uw Daewoo is.

Eenvoudig gezegd: zo vroeg mogelijk. De reden is dat we niet exact weten welke onderdelen nodig zijn. Natuurlijk zorgen we dat we de “voorspelbare” Daewoo onderdelen in huis hebben. Hoe eerder de Daewoo in de werkplaats staat hoe eerder we de onvoorziene onderdelen kunnen bestellen.
Zo zorgen we ervoor dat uw Daewoo na het werkplaatsbezoek weer 100% in orde is en u niet op een later tijdstip nogmaals moet langskomen.

Grote beurten voor alle Daewoo modellen

Voor alle Daewoo modellen verzorgt Carteam de grote beurt. Voor de:
Daewoo Espero, Daewoo Evanda, Daewoo Kalos, Daewoo Lacetti, Daewoo Lanos, Daewoo Matiz, Daewoo Nexia, Daewoo Nubria en de Daewoo Tacuma.

Betaalbare onderhoudstarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw auto.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of Daewoo onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen merk  onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.