Grote beurt Hyundai Excel

Hyundai Excel grote beurt of onderhoud. Al het onderhoud voor uw Hyundai Excel

Specialisten in grote beurten voor Hyundai Excel.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in grote beurten en andere onderhoudsbeurten van Hyundai Excel. Wij beschikken hiervoor over de specifieke Hyundai Excel kennis en hebben nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Hyundai Excel.

Hyundai Excel grote beurt en onderhoud door Carteam.

Met onze jarenlange ervaring in met het uitvoeren van grote beurten van Hyundai Excel en de meest moderne informatiesystemen kunnen de Carteam bedrijven al het onderhoud van uw Hyundai Excel goed, snel en voordelig uitvoeren.

Wat kost een grote beurt voor mijn Hyundai Excel

De prijs van grote beurt is afhankelijk van het merk, model en motortype. Een eenvoudig voorbeeld: het onderhouden van een 4 cilinder motor is voordeliger dan dat van een 6 cilinder.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de grote beurt van uw Hyundai Excel. Neem daarom voor de juiste prijs voor de grote beurt van uw auto contact op een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Auto onderhoud Alfa Romeo

Hyundai Excel grote beurt? Vind nu uw Carteam vestiging

Vind uw dichtstbijzijnde  Carteam locatie

Veel gestelde vragen over Hyundai Excel onderhoud

Wat gebeurt er bij een grote onderhoudsbeurt aan van uw Hyundai Excel?

Een grote onderhoudsbeurt voor uw Hyundai Excel zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Hyundai Excel blijft rijden. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw Hyundai Excel geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Hyundai Excel en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Hyundai Excel voorgeschreven door de autofabrikant, Hyundai Excel.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere Hyundai Excels kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Hyundai Excel? Dan is uw Hyundai Excel eerder aan grote onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de grote onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw Hyundai Excel in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.
Ja, ook als u maar weinig kilometers met uw Hyundai Excel rijdt, is het verstandig om een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt.

Water bij de olie. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat uw Hyundai Excel start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten met uw Hyundai Excel, dan blijft het water in de olie zitten en vermindert dit de smeercapaciteit van de olie.

Minimaal één keer per jaar olie laten verversen. Daarom is het verstandig minimaal 1x per jaar de olie van uw Hyundai Excel te laten verversen.
Door veroudering slijten ook de rubbers en slangen van uw Hyundai Excel, bij onderhoud controleren wij deze onderdelen.

Als het kan, bijvoorbeeld bij een APK of een grote onderhoudsbeurt, maak dan altijd een afspraak. Voor een aantal kleine werkzaamheden aan uw Hyundai Excel kunt u natuurlijk altijd direct langskomen. Denk hierbij aan:

  • vervangen van een lampje
  • vervangen van ruitenwisserblad
  • lekke band
  • kapotte accu
  • of uitlaat die los hangt

Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand met uw Hyundai Excel is.

Eenvoudig gezegd: zo vroeg mogelijk. De reden is dat we niet exact weten welke onderdelen nodig zijn. Natuurlijk zorgen we dat we de “voorspelbare” Hyundai Excel onderdelen in huis hebben. Hoe eerder de Hyundai Excel in de werkplaats staat hoe eerder we de onvoorziene onderdelen kunnen bestellen.
Zo zorgen we ervoor dat uw Hyundai Excel na het werkplaatsbezoek weer 100% in orde is en u niet op een later tijdstip nogmaals moet langskomen.

Betaalbare onderhoudstarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw auto.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of Hyundai Excel onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen merk  onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.