Grote beurt Hyundai Matrix

Hyundai Matrix grote beurt of onderhoud. Al het onderhoud voor uw Hyundai Matrix

Specialisten in grote beurten voor Hyundai Matrix.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in grote beurten en andere onderhoudsbeurten van Hyundai Matrix. Wij beschikken hiervoor over de specifieke Hyundai Matrix kennis en hebben nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Hyundai Matrix.

Hyundai Matrix grote beurt en onderhoud door Carteam.

Met onze jarenlange ervaring in met het uitvoeren van grote beurten van Hyundai Matrix en de meest moderne informatiesystemen kunnen de Carteam bedrijven al het onderhoud van uw Hyundai Matrix goed, snel en voordelig uitvoeren.

Wat kost een grote beurt voor mijn Hyundai Matrix

De prijs van grote beurt is afhankelijk van het merk, model en motortype. Een eenvoudig voorbeeld: het onderhouden van een 4 cilinder motor is voordeliger dan dat van een 6 cilinder.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de grote beurt van uw Hyundai Matrix. Neem daarom voor de juiste prijs voor de grote beurt van uw auto contact op een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Auto onderhoud Alfa Romeo

Hyundai Matrix grote beurt? Vind nu uw Carteam vestiging

Vind uw dichtstbijzijnde  Carteam locatie

Veel gestelde vragen over Hyundai Matrix onderhoud

Wat gebeurt er bij een grote onderhoudsbeurt aan van uw Hyundai Matrix?

Een grote onderhoudsbeurt voor uw Hyundai Matrix zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Hyundai Matrix blijft rijden. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw Hyundai Matrix geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Hyundai Matrix en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Hyundai Matrix voorgeschreven door de autofabrikant, Hyundai Matrix.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere Hyundai Matrixs kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Hyundai Matrix? Dan is uw Hyundai Matrix eerder aan grote onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de grote onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw Hyundai Matrix in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.
Ja, ook als u maar weinig kilometers met uw Hyundai Matrix rijdt, is het verstandig om een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt.

Water bij de olie. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat uw Hyundai Matrix start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten met uw Hyundai Matrix, dan blijft het water in de olie zitten en vermindert dit de smeercapaciteit van de olie.

Minimaal één keer per jaar olie laten verversen. Daarom is het verstandig minimaal 1x per jaar de olie van uw Hyundai Matrix te laten verversen.
Door veroudering slijten ook de rubbers en slangen van uw Hyundai Matrix, bij onderhoud controleren wij deze onderdelen.

Als het kan, bijvoorbeeld bij een APK of een grote onderhoudsbeurt, maak dan altijd een afspraak. Voor een aantal kleine werkzaamheden aan uw Hyundai Matrix kunt u natuurlijk altijd direct langskomen. Denk hierbij aan:

  • vervangen van een lampje
  • vervangen van ruitenwisserblad
  • lekke band
  • kapotte accu
  • of uitlaat die los hangt

Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand met uw Hyundai Matrix is.

Eenvoudig gezegd: zo vroeg mogelijk. De reden is dat we niet exact weten welke onderdelen nodig zijn. Natuurlijk zorgen we dat we de “voorspelbare” Hyundai Matrix onderdelen in huis hebben. Hoe eerder de Hyundai Matrix in de werkplaats staat hoe eerder we de onvoorziene onderdelen kunnen bestellen.
Zo zorgen we ervoor dat uw Hyundai Matrix na het werkplaatsbezoek weer 100% in orde is en u niet op een later tijdstip nogmaals moet langskomen.

Betaalbare onderhoudstarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw auto.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of Hyundai Matrix onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen merk  onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.