Grote beurt Hyundai Tucson

Hyundai Tucson grote beurt of onderhoud. Al het onderhoud voor uw Hyundai Tucson

Specialisten in grote beurten voor Hyundai Tucson.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in grote beurten en andere onderhoudsbeurten van Hyundai Tucson. Wij beschikken hiervoor over de specifieke Hyundai Tucson kennis en hebben nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Hyundai Tucson.

Hyundai Tucson grote beurt en onderhoud door Carteam.

Met onze jarenlange ervaring in met het uitvoeren van grote beurten van Hyundai Tucson en de meest moderne informatiesystemen kunnen de Carteam bedrijven al het onderhoud van uw Hyundai Tucson goed, snel en voordelig uitvoeren.

Wat kost een grote beurt voor mijn Hyundai Tucson

De prijs van grote beurt is afhankelijk van het merk, model en motortype. Een eenvoudig voorbeeld: het onderhouden van een 4 cilinder motor is voordeliger dan dat van een 6 cilinder.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de grote beurt van uw Hyundai Tucson. Neem daarom voor de juiste prijs voor de grote beurt van uw auto contact op een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Auto onderhoud Alfa Romeo

Hyundai Tucson grote beurt? Vind nu uw Carteam vestiging

Vind uw dichtstbijzijnde  Carteam locatie

Veel gestelde vragen over Hyundai Tucson onderhoud

Wat gebeurt er bij een grote onderhoudsbeurt aan van uw Hyundai Tucson?

Een grote onderhoudsbeurt voor uw Hyundai Tucson zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Hyundai Tucson blijft rijden. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw Hyundai Tucson geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Hyundai Tucson en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Hyundai Tucson voorgeschreven door de autofabrikant, Hyundai Tucson.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere Hyundai Tucsons kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Hyundai Tucson? Dan is uw Hyundai Tucson eerder aan grote onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de grote onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw Hyundai Tucson in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.
Ja, ook als u maar weinig kilometers met uw Hyundai Tucson rijdt, is het verstandig om een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt.

Water bij de olie. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat uw Hyundai Tucson start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten met uw Hyundai Tucson, dan blijft het water in de olie zitten en vermindert dit de smeercapaciteit van de olie.

Minimaal één keer per jaar olie laten verversen. Daarom is het verstandig minimaal 1x per jaar de olie van uw Hyundai Tucson te laten verversen.
Door veroudering slijten ook de rubbers en slangen van uw Hyundai Tucson, bij onderhoud controleren wij deze onderdelen.

Als het kan, bijvoorbeeld bij een APK of een grote onderhoudsbeurt, maak dan altijd een afspraak. Voor een aantal kleine werkzaamheden aan uw Hyundai Tucson kunt u natuurlijk altijd direct langskomen. Denk hierbij aan:

  • vervangen van een lampje
  • vervangen van ruitenwisserblad
  • lekke band
  • kapotte accu
  • of uitlaat die los hangt

Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand met uw Hyundai Tucson is.

Eenvoudig gezegd: zo vroeg mogelijk. De reden is dat we niet exact weten welke onderdelen nodig zijn. Natuurlijk zorgen we dat we de “voorspelbare” Hyundai Tucson onderdelen in huis hebben. Hoe eerder de Hyundai Tucson in de werkplaats staat hoe eerder we de onvoorziene onderdelen kunnen bestellen.
Zo zorgen we ervoor dat uw Hyundai Tucson na het werkplaatsbezoek weer 100% in orde is en u niet op een later tijdstip nogmaals moet langskomen.

Betaalbare onderhoudstarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw auto.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of Hyundai Tucson onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen merk  onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.