Onderhoud Chrysler

Chrysler onderhoud, grote beurt, kleine beurt of APK keuring voor uw Chrysler

Specialisten in Chrysler onderhoud.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in Chrysler onderhoud. Wij beschikken over de specifieke Chrysler kennis en nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Chrysler.

Chrysler onderhoud en reparatie door Carteam autobedrijven.

Met onze  jarenlange ervaring in met het onderhouden van de Chryslers en de meest moderne informatiesystemen kunnen de Carteam bedrijven al het onderhoud van uw Chrysler goed, snel en deskundig uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan het jaarlijkse onderhoud van de Chrysler, vervanging van de koppeling, remblokken, distributieriem (indien van toepassing), remschijven, koppakking, of uitlaat.

Chrysler fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.

Universele (merk onafhankelijke) autobedrijven zoals Carteam autobedrijven kunnen uw Chrysler onderhouden zonder dat fabrieksgarantie van uw Chrysler vervalt. In 2002 is dit wettelijk vastgesteld in de EU-wetgeving. Met Chrysler onderhoud bij één van Carteam bedrijven garages blijft uw Chrysler fabrieksgarantie dus van kracht.

Het onderhoudsboekje van uw Chrysler wordt afgestempeld na het onderhoud dat volgens Chrysler fabrieksvoorschrift is uitgevoerd.

Auto onderhoud Alfa Romeo

Chrysler onderhoud of reparatie? Vind nu uw Carteam vestiging

Veel gestelde vragen over Chrysler onderhoud

Wat gebeurt er bij een onderhoudsbeurt aan van uw Chrysler?

Een onderhoudsbeurt voor uw Chrysler zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Chrysler blijft rijden. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw Chrysler geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Chrysler en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Chrysler voorgeschreven door de autofabrikant, Chrysler.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere Chryslers kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Chrysler? Dan is uw Chrysler eerder aan onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw Chrysler in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.
Ja, ook als u maar weinig kilometers met uw Chrysler rijdt, is het verstandig om onderhoud te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt.

Water bij de olie. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat uw Chrysler start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten met uw Chrysler, dan blijft het water in de olie zitten en vermindert dit de smeercapaciteit van de olie.

Minimaal één keer per jaar olie laten verversen. Daarom is het verstandig minimaal 1x per jaar de olie van uw Chrysler te laten verversen.
Door veroudering slijten ook de rubbers en slangen van uw Chrysler, bij onderhoud controleren wij deze onderdelen.

Als het kan, bijvoorbeeld bij een APK of een onderhoudsbeurt, maak dan altijd een afspraak. Voor een aantal kleine werkzaamheden aan uw Chrysler kunt u natuurlijk altijd direct langskomen. Denk hierbij aan:

  • vervangen van een lampje
  • vervangen van ruitenwisserblad
  • lekke band
  • kapotte accu
  • of uitlaat die los hangt

Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand met uw Chrysler is.

Eenvoudig gezegd: zo vroeg mogelijk. De reden is dat we niet exact weten welke onderdelen nodig zijn. Natuurlijk zorgen we dat we de “voorspelbare” Chrysler onderdelen in huis hebben. Hoe eerder de Chrysler in de werkplaats staat hoe eerder we de onvoorziene onderdelen kunnen bestellen.
Zo zorgen we ervoor dat uw Chrysler na het werkplaatsbezoek weer 100% in orde is en u niet op een later tijdstip nogmaals moet langskomen.

Onderhoud voor alle Chrysler modellen

Voor alle Chrysler modellen verzorgt Carteam het onderhoud en reparatie. Zoals het onderhoud van de: Chrysler 300C, Chrysler 300M, Chrysler Crossfire, Chrysler Neon, Chrysler PT Cruiser, Chrysler Sebring en de Chrysler Voyager.

Betaalbare Chrysler onderhoudstarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Chrysler.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw Chrysler in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of Chrysler onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Chrysler onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.