Onderhoud Hyundai

Hyundai onderhoud, grote beurt, kleine beurt of APK keuring voor uw Hyundai

Specialisten in Hyundai onderhoud.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in Hyundai onderhoud. Wij beschikken over de specifieke Hyundai kennis en nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Hyundai.

Hyundai onderhoud en reparatie door Carteam autobedrijven.

Met onze  jarenlange ervaring in met het onderhouden van de Hyundais en de meest moderne informatiesystemen kunnen de Carteam bedrijven al het onderhoud van uw Hyundai goed, snel en deskundig uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan het jaarlijkse onderhoud van de Hyundai, vervanging van de koppeling, remblokken, distributieriem (indien van toepassing), remschijven, koppakking, of uitlaat.

Hyundai fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.

Universele (merk onafhankelijke) autobedrijven zoals Carteam autobedrijven kunnen uw Hyundai onderhouden zonder dat fabrieksgarantie van uw Hyundai vervalt. In 2002 is dit wettelijk vastgesteld in de EU-wetgeving. Met Hyundai onderhoud bij één van Carteam bedrijven garages blijft uw Hyundai fabrieksgarantie dus van kracht.

Het onderhoudsboekje van uw Hyundai wordt afgestempeld na het onderhoud dat volgens Hyundai fabrieksvoorschrift is uitgevoerd.

Auto onderhoud Alfa Romeo

Hyundai onderhoud of reparatie? Vind nu uw Carteam vestiging

Veel gestelde vragen over Hyundai onderhoud

Wat gebeurt er bij een onderhoudsbeurt aan van uw Hyundai?

Een onderhoudsbeurt voor uw Hyundai zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Hyundai blijft rijden. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw Hyundai geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Hyundai en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Hyundai voorgeschreven door de autofabrikant, Hyundai.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere Hyundais kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Hyundai? Dan is uw Hyundai eerder aan onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw Hyundai in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.
Ja, ook als u maar weinig kilometers met uw Hyundai rijdt, is het verstandig om onderhoud te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt.

Water bij de olie. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat uw Hyundai start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten met uw Hyundai, dan blijft het water in de olie zitten en vermindert dit de smeercapaciteit van de olie.

Minimaal één keer per jaar olie laten verversen. Daarom is het verstandig minimaal 1x per jaar de olie van uw Hyundai te laten verversen.
Door veroudering slijten ook de rubbers en slangen van uw Hyundai, bij onderhoud controleren wij deze onderdelen.

Als het kan, bijvoorbeeld bij een APK of een onderhoudsbeurt, maak dan altijd een afspraak. Voor een aantal kleine werkzaamheden aan uw Hyundai kunt u natuurlijk altijd direct langskomen. Denk hierbij aan:

  • vervangen van een lampje
  • vervangen van ruitenwisserblad
  • lekke band
  • kapotte accu
  • of uitlaat die los hangt

Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand met uw Hyundai is.

Eenvoudig gezegd: zo vroeg mogelijk. De reden is dat we niet exact weten welke onderdelen nodig zijn. Natuurlijk zorgen we dat we de “voorspelbare” Hyundai onderdelen in huis hebben. Hoe eerder de Hyundai in de werkplaats staat hoe eerder we de onvoorziene onderdelen kunnen bestellen.
Zo zorgen we ervoor dat uw Hyundai na het werkplaatsbezoek weer 100% in orde is en u niet op een later tijdstip nogmaals moet langskomen.

Onderhoud voor alle Hyundai modellen

Voor alle Hyundai modellen verzorgt Carteam het onderhoud en reparatie. Zoals het onderhoud van de: Hyundai Accent, de Hyundai Atos, de Hyundai Coupé, de Hyundai Elantra, de Hyundai Excel, de Hyundai Getz, de Hyundai i10, de Hyundai i20, de Hyundai i30, de Hyundai i40, de Hyundai ix20, de Hyundai ix35, de Hyundai Lantra, de Hyundai Matrix, de Hyundai Santa Fe, de Hyundai Scoupé en de Hyundai Tucson.

Betaalbare Hyundai onderhoudstarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Hyundai.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw Hyundai in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of Hyundai onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Hyundai onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.