Onderhoud Kia Ceed

Kia Ceed onderhoud, grote beurt, kleine beurt of APK keuring voor uw Kia Ceed

Specialisten in Kia Ceed onderhoud.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in Kia Ceed onderhoud. Wij beschikken over de specifieke Kia Ceed kennis en de nieuwste apparatuur voor het complete onderhoud van uw Kia Ceed onderhoud.

Kia Ceed onderhoud en reparatie door Carteam autobedrijven.

Met onze  jarenlange ervaring in met het onderhouden van de Kia Ceed en de meest moderne informatiesystemen kunnen de Carteam bedrijven al het onderhoud van uw Kia Ceed goed, snel en deskundig uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan het jaarlijkse onderhoud van de Kia Ceed , vervanging van de koppeling, remblokken, distributieriem (indien van toepassing), remschijven, koppakking, of uitlaat.

Kia Ceed onderhoud fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.

Universele (merk onafhankelijke) autobedrijven zoals Carteam autobedrijven kunnen uw Kia Ceed onderhouden zonder dat fabrieksgarantie van uw Kia Ceed onderhoud vervalt. In 2002 is dit wettelijk vastgesteld in de EU-wetgeving. Met Kia Ceed onderhoud bij één van Carteam bedrijven garages blijft uw Kia Ceed fabrieksgarantie dus van kracht.

Het onderhoudsboekje van uw Kia Ceed wordt afgestempeld na het onderhoud dat volgens Kia Ceed fabrieksvoorschrift is uitgevoerd.

Onderhoud APK en reparatie

Kia Ceed onderhoud of reparatie? Vind nu uw Carteam vestiging

Vind uw dichtstbijzijnde  Carteam locatie

Veel gestelde vragen over Kia Ceed onderhoud

Wat gebeurt er bij een onderhoudsbeurt aan van uw Kia Ceed onderhoud?

Een onderhoudsbeurt voor uw Kia Ceed onderhoud zorgt dat u in een veilige en betrouwbare Kia Ceed onderhoud blijft rijden. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw Kia Ceed onderhoud geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per type Kia Ceed onderhoud en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw Kia Ceed onderhoud voorgeschreven door de autofabrikant, Kia Ceed onderhoud.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere Kia Ceed onderhouds kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Rijdt u sportief met uw Kia Ceed onderhoud? Dan is uw Kia Ceed onderhoud eerder aan onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

De levensduur van sommige onderdelen hangt af van het gebruik (bijv. remmen en ruitenwisserbladen); deze “slijten”, vandaar de naam slijtagedelen. Deze slijtagereparaties zijn niet altijd van te voren exact te bepalen. Pas als uw Kia Ceed onderhoud in de werkplaats staat kunnen wij bijvoorbeeld de staat van de ruitenwissers beoordelen. Ook zijn er tijd- of kilometergebonden reparaties. Denk hierbij aan de distributieriem. Deze kunnen vaak worden ingeschat bij een aantal verstreken jaren en/of gereden kilometers.
Ja, ook als u maar weinig kilometers met uw Kia Ceed onderhoud rijdt, is het verstandig om onderhoud te laten uitvoeren. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit als u weinig kilometers rijdt.

Water bij de olie. Het vocht wat u in de koude periode tegen uw voorruit aan ziet zitten, zit ook in uw motor. Op het moment dat uw Kia Ceed onderhoud start, vermengt dit vocht zich met de olie. Hierdoor komt er water bij de olie. Als u een lang stuk rijdt verdampt dit water weer uit de olie. Rijdt u echter weinig of uitsluitend korte ritten met uw Kia Ceed onderhoud, dan blijft het water in de olie zitten en vermindert dit de smeercapaciteit van de olie.

Minimaal één keer per jaar olie laten verversen. Daarom is het verstandig minimaal 1x per jaar de olie van uw Kia Ceed onderhoud te laten verversen.
Door veroudering slijten ook de rubbers en slangen van uw Kia Ceed onderhoud, bij onderhoud controleren wij deze onderdelen.

Als het kan, bijvoorbeeld bij een APK of een onderhoudsbeurt, maak dan altijd een afspraak. Voor een aantal kleine werkzaamheden aan uw Kia Ceed onderhoud kunt u natuurlijk altijd direct langskomen. Denk hierbij aan:

  • vervangen van een lampje
  • vervangen van ruitenwisserblad
  • lekke band
  • kapotte accu
  • of uitlaat die los hangt

Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand met uw Kia Ceed onderhoud is.

Eenvoudig gezegd: zo vroeg mogelijk. De reden is dat we niet exact weten welke onderdelen nodig zijn. Natuurlijk zorgen we dat we de “voorspelbare” Kia Ceed onderhoud onderdelen in huis hebben. Hoe eerder de Kia Ceed onderhoud in de werkplaats staat hoe eerder we de onvoorziene onderdelen kunnen bestellen.
Zo zorgen we ervoor dat uw Kia Ceed onderhoud na het werkplaatsbezoek weer 100% in orde is en u niet op een later tijdstip nogmaals moet langskomen.

Betaalbare Kia Ceed onderhoudstarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Kia Ceed onderhoud.

Haal- en brengservice

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw Kia Ceed onderhoud in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of Kia Ceed onderhoud onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Kia Ceed onderhoud onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.