Winterbanden voor uw MINI

Nieuwe winterbanden? Met grip de winter door!

Gespecialiseerd in banden voor de winter.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van de juiste winterbanden. Wij beschikken over de de juiste apparatuur en leveren vrijwel alle banden. Ook als uw MINI is uitgerust met automatische bandenspanningscontrole, bent u voor uw winterbanden bij Carteam aan het juiste adres.

Winterbanden door Carteam.

Met onze jarenlange ervaring in met het verwisselen, balanceren en uitlijnen van de meest moderne MINI’s kunnen de Carteam bedrijven uw MINI weer met voldoende profiel op pad sturen.

Wat kosten winterbanden voor mijn MINI

De prijs van winterbanden is afhankelijk van de bandenmaat, het vermogen van uw MINI en het gewicht. Een eenvoudig voorbeeld: winterbanden voor een compacte MINI zijn goedkoper dan voor een SUV.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de winterbanden van uw MINI. Neem daarom voor de juiste prijs en de juiste winterbanden van uw MINI, contact op met een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Auto onderhoud Alfa Romeo

Nieuwe winterbanden? Vind nu uw Carteam vestiging

Vind uw dichtstbijzijnde  Carteam locatie

Veel gestelde vragen over winterbanden

Ja winterbanden hebben voor uw MINI echt zin. Winterbanden hebben namelijk een zachter soort rubber, waardoor de winterbanden bij lagere temperaturen meer grip hebben dan zomerbanden. Dus niet alleen als er sneeuw op de wegen ligt heeft uw MINI profijt van winterbanden.

Ook All seasonbanden zijn mogelijk bij uw Carteam garage. Deze 4-seizoenenbanden zijn een compromis van zowel zomer, als winterbanden. In herfstachtige omstandigheden in de zomer presteert deze band duidelijk beter dan een reguliere zomerband onder uw MINI. Maar bij echt winterweer moet u met een 4-seizoenenbanden toch toeleggen op een winterband.

Nee, in Nederland is het niet verplicht om in de winter op winterbanden te rijden. Er zijn wel andere landen waar het verplicht is, zoals Duitsland, Oostenrijk en in sommige Italiaanse gebieden.

Winterbanden voor alle merken

Voor alle MINI modellen verzorgt Carteam uw winterbanden. Waaronder de modellen:

Betaalbare onderhoudstarieven

Bij Carteam autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw MINI.

Haal- en brengservice

Carteam autohouden u mobiel, ook als uw MINI in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk of merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen merk onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam autozijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.